takaisin

Huumoritekstit

← edellinen juttu   seuraava juttu →

Työehtosopimus sairastapauksiin

Työstä poissaolomääräykset muuttuvat lokakuun 1. päivänä 1994. Voimaanastuvat uudet määräykset ovat selkeät ja yksinkertaiset.

Sairaus


Ei ole mikään syy. Lääkärintodistusta ei hyväksytä, sillä jos pääsee lääkäriin, pääsee myös töihin.

Virkavapaudet leikkauksen takia


Ei enää anneta. Jokainen leikkaukseen aikova on saatava luopumaan aikeistaan, sillä kaikelle mitä työntekijällä on on myös käyttöä. Palveluksessa on oltava sellaisena kuin sinne tulikin. Jos joltakin jotain poistetaan, niin asianomaisen arvo laskee. Yksittäistapauksissa voidaan tehdä poikkeuksia edellyttäen, että vastaavasti vähennetään palkkaa.

Hammaslääkärissä käynnit


Palvelukseen otetaan vain henkilöitä, joilla on tekohampaat, koska silloin voidaan lähettää hampaat korjattaviksi sen sijaan, että jatkuvasti ravataan hammaslääkärissä.

Kuolemantapaus, toisen


Kuolemantapaus ei ole mikään syy poissaoloon, kuolleiden puolesta ei ole enää mitään tehtävissä. Joku toinen vähäpätöisemmässä asemassa oleva voi hoitaa kaiken tarpeellisen. Jos hautajaiset pidetään myöhään iltapäivällä, voivat työntekijät kuitenkin poistua tuntia ennen edellyttäen, että työt ovat niin hyvällä mallilla, ettei tule laiminlyötyä mitään.

Kuolemantapaus, oma


Oma kuolemantapaus hyväksytään poissaoloksi. Työnantajan tulee kuitenkin tietää asiasta kaksi viikkoa aikaisemmin, koska asianomainen on velvollinen opettamaan työnsä seuraajalleen.

Muuta


Vessassa menee ihan liikaa aikaa. Tästä lähtien vessassa käydään aakkosjärjestyksessä.

Huom! Gynekologilla käynnin välttämiseksi: istahda kopiokoneen päälle, ota kuva ja lähetä se gynekologille.

Näitä määräyksiä kaikkine alakohtineen ja lisäyksineen on saatavana työterveyslaitoksen kansliasta sekä työmarkkinajärjestöjen toimistoista arkipäivisin virastoaikana, ellei toisin ole määrätty asianomaisen viraston aukiolosäännöstössä tai säännöstön virallisessa liitteessä, joita on saatavana valtionneuvoston alaisen valtion painatuskeskuksen irtopainokeskuksesta, joka sijaitsee Vantaalla.

Tekstin arvosana: TähtiTähtiTähtiTähtiTähti   4.75 / 5 (28 ääntä)


Kotisivut, verkkokaupat ja Google-mainonta, Sivustamo Oy.