takaisin

Huumoritekstit

← edellinen juttu   seuraava juttu →

Surffauksen rajapyykit

Olet ollut linjoilla jo 46 minuuttia. Ajattelitko jäädä? Voisitko vastata 10 minuutin sisällä tai katkaisemme yhteytesi.
Olet ollut linjoilla jo 92 minuuttia. Ajattelitko vieläkin jäädä? Voisitko vastata 10 minuutin sisällä tai katkaisemme yhteytesi.
Olet ollut linjoilla jo 135 minuuttia. Emme halua painostaa, mutta maailmassa on muitakin ihmisiä, jotka haluavat päästä sisään.
YMMÄRRÄTKÖ, että olet ollut linjoilla jo 184 minuuttia. Milloin viimeksi kävit ulkona?
Okei. Tämä alkaa käydä naurettavaksi. Olet ollut linjoilla jo 240 minuuttia. Suoraan sanoen tämä alkaa ottaa meitä päähän. Jos nyt loggaudut ulos, niin laitamme sinut takaisin kamujen listalle. Okei?
Olet ollut nyt linjoilla jo 360 minuuttia. Me lupasimme sinulle rajattoman käytön, mutta voisitko todella lopettaa NYT ja mennä vaikka lukemaan jotain hyvää kirjaa?
Olet ollut linjoilla jo 467 minuuttia. Vieläkö muistat perheesi jäsenten nimet?
Olet ollut linjoilla jo 513 minuuttia. Aviopuolisosi on jättänyt sinut ja koirasi kuolee nälkään. Haluatko jäädä linjoille?
Olet ollut linjoilla jo 724 minuuttia. Nykäsen Väiski on henkilökohtaisesti tulossa potkaisemaan sinua perseelle.
Olet ollut linjoilla jo 852 minuuttia. TAJUATKO, ETTÄ MONTAKO TUNTIA SE ON?
Olet ollut linjoilla jo 921 minuuttia. Tiesitkö, että saamme keskimäärin 921 valitusta tunnissa ruuhkaisista linjoista. Tämä johtuu SINUSTA, senkin taukki. Nyt loggaudu ulos ja mene nukkumaan!!
Olet ollut linjoilla jo 1000 minuuttia. Kun yhteytemme meni rajattomiksi, emme arvanneet, että ottaisit sen kirjaimellisesti. Nyt loggaudu linjoilta, ennen kuin menemme konkurs......

Tekstin arvosana: TähtiTähtiTähti   3.17 / 5 (18 ääntä)


Kotisivut, verkkokaupat ja Google-mainonta, Sivustamo Oy.