takaisin

Huumoritekstit

← edellinen juttu   seuraava juttu →

Kiertokirje kyvykkäille naisille

Tämän ketjukirjeen panivat alulle kyvykkäät naiset - kuten sinä - rikastuttamaan seksielämäänsä vielä enemmän. Päinvastoin kuin tavalliset ketjukirjeet, tämä ei maksa mitään. Voit ainoastaan voittaa!!! Lähetä kirje edelleen seitsemälle parhaimmalle, yhtä kyvykkäille ja aktiiveille ystävillesi. Sen jälkeen nukutat oman avo-/aviomiehesi/poikaystäväsi, paketoit hänet isoon pahvilaatikkoon (älä unohda ilmareikiä) ja lähetät paketin sille henkilölle jonka nimi on ylimpänä listalla. Kohta sinun nimesi on ylimpänä listalla ja tulet saamaan 823.543 miestä postissa. Tilastollisen jakauman mukaan niiden seassa on vähintäin:

o 1 Mister Suomi
o 2 George Clooney-kloonia
o 31 Antonio Banderas-kloonia
o 463 villiä sex-machinea
o 3234 hyväkroppasia poikakalentien vakiomalleja
o 20198 tosi aktiivista miestä
o 40198 muuten vaan komeaa ja kestävää

Yhteensä siis 64.294 miestä, jotka selvästi ovat kuumempia, viriileimpiä ja herkullisempia kuin se nuutunut, äkäinen ukko, jonka panit postissa kierrätykseen. Parasta tietysti on, että vanha äijäsi ei takuulla ole näitten joukossa.

Älä missään tapauksessa katkaise tätä ketjua


Eräs nainen lähetti kirjeen viidelle ystävälleen seitsemän sijasta, ja sai oman äijänsä takaisin, edelleen puettuna samoihin polvista lököttäviin black-horse-kalsareihin, samoja typeriä vitsejä toistellen ja keppanapullon korkkejä ympärilleen viskellen. Se kansainvälinen supermallipoika, joka oli asunut naisen luona siitä lähtien, kun oma äijä lähti, muutti samana päivänä naisen parhaan ystävän luo (jolle hän ei ollut kirjoittanut!). Samalla kun olen tätä sinulle kirjoittanut, on nainen, joka on kuusi paikkaa ennen minua listalla, vastaanottanut 837 miestä ja on joutunut sairaalaan ylirasituksesta. Sairashuoneen ulkopuolella odottaa vielä 452 laatikkoa.

Sinun on uskottava tähän ketjukirjeeseen


Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus parantaa seksielämääsi. Ei typeriä, illalliskutsuja, ei tuntitolkulla keskusteluja yksinkertaisista asioista (kuten formula, jääkiekko) vain saadaksesi hänet houkutelluksi seksiin. Ei mitään velvollisuuksia, ei hapanta anoppia, ei epämiellyttäviä puheita häistä tai kihlajaisista, ei ainaista Viagra-kuuria... Älä siis epäröi! Lähetä kirje jo tänään seitsemälle parhaalle ystävällesi. Ellei sinulla ole miestä niin lähetä pölynimuri - siinähän on sama periaate, eli kun puhti loppuu niin se vanha rotisko menee vaihtoon.

Tekstin arvosana: TähtiTähtiTähtiTähti   4.43 / 5 (74 ääntä)


Kotisivut, verkkokaupat ja Google-mainonta, Sivustamo Oy.