takaisin

Huumoritekstit

← edellinen juttu

Parhaat meemitilit

Parhaat meemitilit

Hyvin usein todetaan, että nauru on paras mahdollinen lääke. Vitsikirjat tekivät menneinä vuosina hyvin kauppansa, mutta nykyään enää harvoin tulee luettua tai kerrottua vitsejä ystävien kesken.

Niiden tilalle on tullut erilaiset meemit ja videot, joita jaamme toisillemme viestien välityksellä tai sosiaalisessa mediassa. Erilaiset huumorisivustot keräävät valtavan määrän seuraajia ja he ovat tuoneet tämän ilosanoman välittämiseksi jopa omia sovelluksia.

Tässä muutama sosiaalisesta mediasta löytyvistä meemi tileistä. Varoituksen sanana kerrottakoon, että ne saattavat aiheuttaa riippuvuutta, viedä ison osan päivästä ja saada aikaan huutonaurua.

Unsplash.com

Klikkaa itsesi naurun maailmaan

Meemejä löytyy netistä valtavat määrät eri aiheista ja ne nostavat pintaan kaikenlaisia tunteita. Keräsimme yhteen eri tilejä sosiaalisessa mediassa, jotka jakavat pääasiassa suomenkielisiä tai suomalaisiin liittyviä meemejä.

Mikäli kaipaat piristystä omaan fiidiisi, niin nämä Instagramista löytyvät tilit kannattaa klikata seurantaan. Osalla tilit löytyvät myös muistakin sovelluksista.

 1. @meemipankki
  Muutamia vuosia parhaimpia suomenkielisiä meemejä yhteen koonnut tili on kerännyt jo yli 150 000 seuraajaa. Aiheet käsittelevät kaikkea mahdollista ja mahdotonta, eikä ole keskittynyt vain tietyn tyyppisiin meemeihin.
 2. @vainmies_jutut
  Kahden miehen ylläpitämä tili pitää sisällään miehekkäitä elämänohjeita ja viisauksia meemien muodossa. Täältä voit löytää viisauksia ja ohjeita elämän kiperiin tilanteisiin. Sinua ennen tilin on löytänyt jo noin 73 500 muutakin miehekkyyden salaisuuksia pohtivaa seuraajaa.
 3. @vainkeskiluokkajuttuja
  Ajankohtaisia meemejä keski-iän ruuhkavuosien keskelle. Näihin on samaistunut jo yli 52 000 seuraajaa. Uusia oivalluksia tulee jakoon muutaman päivän välein.
 4. @veryfinnishproblems
  Loistavaa itseironiaa suomalaisuudesta meemien muodossa. Kekseliäs tyyli ilmaista huumorimielessä meemien muodossa meille ominaisista piirteistä ja asioita. Tiliä ylläpitää englanniksi Joel Willans, joka on onnistunut pääsemään loistavasti kiinni meidän sielunmaisemaan.
 5. @vainkuhajutut
  Kuhan vain höpöttelen -jutut uppoavat meihin aina. Näitä kalajuttuja saat fiidiin seuraamalla tätä vuodesta 2015 toiminutta tiliä. He tuovat julki sanomaa kuhasta varaanina.
 6. @paskatkirppislöydyt
  Tämän tilin kautta pääsee ihastelemaan tuotteita, mitä suomalaiset ovat vieneet myyntiin kirppareille ympäri Suomea. Nämä ei välttämättä herätä parhaimpia tunteita, joten ota seurantaan vain omalla vastuulla.

  Tykkäämme viettää aikaamme kirppareilla etsien tarjonnan seasta parhaat aarteet. Näiden kuvien myötä on todettava: tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Meemejä lontoon murteella

Mikäli kielitaitoa löytyy niin meemejä löytyy rajattomasti englanniksi. Suurin osa näistä toimiikin inspiraationa myös näille suomalaisille meemi-tileille. Jos etsit seurattavaksi huumorikuvia ja -videoita jakavia tilejä englanniksi, niin tässä muutama suositus niistä:

 1. 9gag
  Yksi Instagramin suosituimmista huumoritileistä ja ne on kerätty myös omaan erilliseen sovellukseen. Kaikki mielenkiintoiset ja naurattavat meemit eivät ole mahtuneet yhden tilin alle, joten ne on jaettu aiheiden mukaan moneen eri tiliin.

  Seurantaan voit ottaa esimerkiksi hellyyttäviä kuvia ja videoita kissoista @meowed, empaattisia koiria @barked, turhimpia ostoksia @takemymoney tai vinkkejä omaan parisuhteeseen @couple.

  Pixabay.com

 2. @fjamie013
  James Fridman muokkaa seuraajien kuvia nerokkaasti heidän toiveiden mukaan. Lopputulos on aina yhtä hauska ja yllättävä. Mikäli tarvitset apua omien kuvien muokkaamisessa, niin pyydä apua häneltä.
 3. @lmao
  Päivittäisen huumoriannoksen voit käydä klikkaamassa omaan fiidiin tämän tilin kautta. Videoita ja meemejä koskien elämän jokaista aihealuetta.
 4. #truestory
  Tällä avainsanalla voit törmätä moniin tosielämän meemeihin ja tarinoihin, joita ihan tavalliset ihmiset jakavat Instagramissa. Lähes 12 miljoonaa julkaisua on yhdistetty tähän sanaan, joten siinä riittää pitkäksi aikaa selattavaa.
 5. @sportjokes
  Monille urheilu on lähellä sydäntä ja siitäkin saa väännettyä vitsejä sekä meemejä. Yhdysvaltalainen sportjokes-tili koostaa aktiivisesti hauskoja meemejä ajankohtaisista NBA:n ja amerikkalaisen jalkapallon otteluista. Ne voivat hauskuuttaa vaikka sinä aikana, kun lyöt vetoa kyseisistä lajeista William Hill eu -sivustolla.

Digitaalinen vitsikirja

Jokaisen sosiaalisen median käyttäjän seurattavista tileistä löytyy varmasti näitä huumoripainotteisia sivustoja niiden arkisten asioiden seasta. Osa näistä koostuu vuosikausia pyörineistä kuvista tehdyistä meemeistä ja toisinaan hauskuutta antaa hetkelliset tähdenlentomeemit. Itse pidän niitä modernina, jatkuvasti päivittyvänä vitsikirjana.

Nauran usein ihmisten keksiliäisyydelle nähdä asiat niin monesta eri kulmasta. Elämä olisi huomattavasti tylsempää ilman näitä. Meillä on tapana tehdä ystävien kesken myös omista hauskoista kuvista meemejä, joiden tarkoitus avautuu lähinnä vain meille. Niihin löytyy sovelluskaupoista meemi-editoreita.

Näin jokainen voi itse tehdä omat meemit hauskuuttamaan lähipiiriä. Se on erittäin helppoa, sillä niiden valmistamisen voi aloittaa valmiille pohjalle. Ne jo antavat monia hauskoja ideoita hauskan meemin tekemiseen.

Tekstin arvosana: TähtiTähtiTähtiTähti   4 / 5 (1 ääntä)


Kotisivut, verkkokaupat ja Google-mainonta, Sivustamo Oy.