takaisin

Huumoritekstit

← edellinen juttu   seuraava juttu →

Virusvaroitus: Badtimes

Jos vastaanotat meilin otsikolla "Badtimes" poista se koneeltasi välittömästi. Älä avaa sitä.

Kuuleman mukaan tämä virus on hyvin veemäinen. Se ei vain pyyhi tyhjäksi koko kovalevyäsi, vaan tyhjentää kaiken tiedon levykkeilläsi 20 metrin säteellä ja poistaa kaikkien luottokorttiesi magnetisoinnin magneettinauhoilta. Se uudelleenohjelmoi kaikki tunnussanasi, tuhoaa videoidesi ajastintoiminnon ja naarmuttaa kaikki CD:t joita yrität soittaa. Virus ohjelmoi puhelimesi soittamaan vain ja ainoastaan anoppisi numeroon. Se sekoittaa jäähdytinnestettä akvaarioosi ja juo kaikki oluesi. Jumalan nimessä, kuunteletko sinä?!!?? Virus jättää likaiset sukkansa kahvipöydällesi kun odotat seuraa. Se täyttää sampoopullosi hiusgeelillä ja geelipurkkisi hyönteismyrkyllä ja tapailee samaan aikaan selkäsi takana vaimoasi/miestäsi, laskuttaen heidän hotelliyöpymisensä sinun Visaltasi. Virus saa sinut juoksemaan saksien kanssa ja heittelemään tavaroita tavalla joka on hauskaa vain niin kauan kunnes joku menettää silmänsä. Se kirjoittaa uudelleen kaikki varmuuskopiosi ja korvaa aktiiviset verbit passiiveilla järjestää huomaamattomat kirjoitusvirheesi uudelleen niin, että se muuttaa avainlauseiden merkitykset täysin.

Jos Badtimes viesti avataan Windows 1998:lla tai 2000:lla, se jättää wc-pöntön istuimen ylös ja jättää hiustenkuivaajasi pistorasiaan kytkettynä vaarallisen lähelle kylpyammettasi. Se ei ainoastaan kadota pesu- ja silitysohjelappua pyyhkeistäsi ja peitoistasi, vaan vaihtaa myös rasvattoman maitosi kokomaitoon. Lisäksi se tekee puolisostasi potentiaalisen blondin tai useassa tapauksessa impotentiaalisen brunetten. Se myös muuttaa kännykkäsi Eeriksonniksi.

* * VAROITA NIIN MONIA IHMISIÄ KUIN VOIT * *Ja mikäli et lähetä tätä eteenpäin vähintään 10 ihmiselle seuraavien 20 sekunnin kuluessa, tulet pieremään kun seuraavan kerran harrastat seksiä. Lähetä lähetä lähetä lähetä lähetä...

(Siltä varalta että satut olemaan blondi, tämä on vitsi.)

Tekstin arvosana: TähtiTähtiTähtiTähti   3.56 / 5 (9 ääntä)


Kotisivut, verkkokaupat ja Google-mainonta, Sivustamo Oy.